ΠΡΟΦΙΛ

Μερικά πράγματα για εμένα . . .

Όταν ένας άνθρωπος κάνει το χόμπι του επάγγελμα θεωρείται ευλογία… κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

Ονομάζομαι Νώντας Τσότζολας, γεννήθηκα και ζω στην όμορφη Χαλκίδα και μέσα από τις φωτογραφίες μου σας παρουσιάζω την προσωπική ματιά και αισθητική.

Το ταξίδι της φωτογραφίας για εμένα άρχισε πριν πολλά χρόνια όταν ακόμα παιδί, με τα πρώτα χρήματα που κέρδισα μέσω προσωπικής εργασίας κατάφερα να αγοράσω την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή!

Στη πορεία αν και πάντα υπήρχε το μικρόβιο, οι σπουδές στα οικονομικά με έβαλαν σε νέα μονοπάτια όπου εκεί η καριέρα είχε την δική της πορεία,  με καλό πλέον βιογραφικό και αγάπη για τα νούμερα η επαγγελματική ζωή έδειχνε να έχει πάρει τον δρόμο της….

Ποτέ όμως μη λες ποτέ, και έτσι μια ημέρα μετά από διάφορα τυχαία και μη περιστατικά, ήρθε η στιγμή να αλλάξω σελίδα και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα…. να γίνω φωτογράφος!

Οι χιλιάδες εικόνες που είχα βγάλει σαν ερασιτέχνης αλλά από ένα σημείο και μετά και σε υψηλότερο επίπεδο, μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω έτοιμος για το μεγάλο βήμα από την πρώτη μέρα που δήλωσα φωτογράφος. Μαθήματα, σεμινάρια, διαγωνισμοί, διάβασμα και πολλά κλικ… πήραν την θέση τους στη διαφορετική πλέον καθημερινότητα μου με σκοπό όπως πάντα σαν χαρακτήρας απλά να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Δεν είναι το ζητούμενο η κορυφή αλλά η εξέλιξη!

Η συνέχεια ήταν και είναι απολαυστική όπου μέχρι και σήμερα κάθε βήμα είναι βήμα προόδου και η μεγαλύτερη χαρά είναι όταν δέχομαι μηνύματα από ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί μέσα από τις εικόνες μου!

Η δύναμη να δημιουργείς συναισθήματα μέσω της τέχνης της φωτογραφίας είναι μοναδικά απολαυστική και χαίρομαι που έχω την δυνατότητα να το ζω μαζί σας!